Slå ut håret

Blant all skole og jobb stress trengte jeg en kveld å bare slå ut håret. På fredag fikk jeg en gladnyhet at venninna mi Susanne har fått seg jobb! Det måtte vi selvfølgelig feire, så jeg dro til hu med noen flasker vin og litt rom. Vi fyrte opp med mojitos, vin og prata i flere timer før vi dro ut.

Vi hadde det utrolig gøy, beste by turen jeg noen sinne har hatt! Vi dro på åpningen av KJ10, et sted som er åpent for 18+ på Torsdager og Fredager, og for de edlere i helgene. Billig drikke, god musikk, mulighet til å gå ut midt i lokalet. Vi danset masse, fikk påspandert en del drikke og jeg fikk til og med et telefon nr! Det er første gang, vanligvis går det i Snapchat og Facebook.

Kebab til natt mat og en lang tur hjem til Susanne. Først kollektivt i en times tid, så var det å gå i kulda i en halvtimes tid. Men vi klarte det og sov sykt godt. Resten av helgen har jeg jobbet, og nå er det tilbake til skole.

Til uka har jeg en veldig viktig prøve, så de neste dagene kommer jeg nok til å sette meg på cafe etter skolen for å øve. Jeg har funnet ut at det er veldig effektivt for meg. Drar jeg hjem blir det ikke noe produktivt arbeid på meg!

Blogges ♡

Én kommentar

liveterherlig93

20.11.2016 kl.16:20

kos:)

Skriv en ny kommentar

hits