Apartment hunting!

Nå sitter jeg hjemme hos en venninne fra klassen. Vi skal lage middag, og så skal vi dra på visning! Hvis vi finner noe vi liker og som er innenfor vårt budsjett skal vi flytte sammen. Det er mye billigere å leie sammen med noen enn alene her i Oslo altså. Det eneste problemet vårt er at vi må være 4 stykker for å leie den vi skal se på i dag, så vi mangler to for å kunne ta den. Jeg tror det vil løse seg uansett, så vi drar å ser om den er noe for oss i første omgang.

Over til noe helt annet. Her om dagen satt jeg med en blanding av fudge lilla sjampo og en hår kur i over en time. Se på den freshe fargen jeg fikk! Silver/grey. Jeg jeg vet at det var inn for over ett halvt år siden, men jeg følger ikke mote, jeg gjør det jeg føler for uansett om det er inn nå eller ikke.

Neste gang jeg skal til frisøren vurderer jeg å legge inn litt dus rosa farge i håret mitt. Rosa og sølv sammen i hår er så utrolig fint. Jeg må se hva jeg føler for når den tid kommer.

Nå er det middags laging, så visning. Ønsk oss lykke til på visning!

3 kommentarer

01.11.2016 kl.16:41

Hva koster det å leie i måneden i Oslo?

Lill Falch

01.11.2016 kl.17:35

Anonym: det varierer i alt fra noen tusen lapper til noen ti tusen lapper, etter som hvor du skal bo, hvor stort og hvor mange :)

Kristine Larsen

01.11.2016 kl.22:47

Så spennende, men ja huff er helt grusomt! Sitter selv med nesten 10 000 i måneden alene så skjønner hva du mener! hahha :( Lykke til<3

Skriv en ny kommentar

hits