Teosyal Kiss

Jeg har i mange år hatt komplekser for leppa mi. Den har vært så tynn og ikke minst skjev pga et arr. Jeg brukte aldri leppestift før, fordi det så virkelig ikke bra ut på så smale lepper. Jeg smilte så lite jeg kunne, for leppene ser jo mindre ut når man smiler. Men nå kan jeg smile så mye jeg vil, for jeg har selvfølgelig vært hos søte Anne på Klinikk Oslo. Hun er den beste, og jeg vil virkelig ikke bruke andre lenger. Bare se så bra hun fikset leppa mi!


Det som er så fint med Anne er at hun er veldig for at jeg skal ha et naturlig resultat, så hun sprøyter ikke inn i hytt og pine. Hun er nøye på at det skal passe til hvert enkelt ansikt, og både at formen og størrelsen på leppene blir perfekt.

Vi brukte Teosyal Kiss sist jeg var der, og jeg syntes det er mye bedre enn Restylane. 

Nå er det en stund siden jeg var der sist, så jeg begynner å trenge påfyll igjen. I starten må man gjøre det litt oftere for å bygge opp leppene, og da varer resultatet mye lenger og bedre etter noen ganger.Er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre meg her på bloggen, eller selvfølgelig å ta kontakt med Anne selv her!

4 kommentarer

Vic

04.07.2016 kl.14:02

Kor mye tok du? 😍

lisarorvik

04.07.2016 kl.14:11

Så fint det ble :)

Sandra Hansen

04.07.2016 kl.18:00

hva er egentlig forskjellen på Teosyal og Restylane ? Og hvor mye tok du?:)

Sunniva Skaug

04.07.2016 kl.18:53

Ha en fin dag <3 Delta gjerne i konkurranse på bloggen min nå. :)

-Sunniva Skaug

Skriv en ny kommentar

hits