Om Meg

Hei!

Mitt navn er Lill Falch. Jeg er en 21 år gammel hudpleie student fra Oslo. Her bor jeg for tiden hos min kjære mor med mine to katter, mens jeg leter etter drømme hjemmet! På denne bloggen vil du kunne lese om alt fra kosthold, trening, mote, sminke og skjønnhet!Håper dere vil følge med meg, og legg meg gjerne til som venn her på blogg.no. Ikke nøl med å kontakte med om det er noe!

Kontakt meg for samarbeid eller leserbrev på;

Epost: lill_marit@hotmail.com
Facebook: Her

4 kommentarer

Anna LK

13.06.2015 kl.20:13

Velkommen! Lykke til med ny blogg :)

Svein cato

22.06.2015 kl.06:10

Hei

Leste innlegget ditt i Dagbladet og så på bildene av deg her på bloggen din.

Jeg synes det var utrolig tøft gjort og stå frem og med et problem som veldig mange opplever gjennom livet på skolen og i spesielt i tenårene.

Jeg synes du ser ut som en flott og sunn dame.

Lill Falch

22.06.2015 kl.11:33

Svein cato: Hei, tusen takk for en hyggelig kommentar :)

Birgitte Espolin Johnson

23.06.2015 kl.00:26

Kjære Lill :) Jeg syns at det er så utrolig bra at du har stått frem med de vonde opplevelsene du har hatt mht.mobbing.. mange vil nok kjenne seg igjenn..for mange blir mobbet på barne og ungdomsskolen desverre.. jeg ble også det..og jeg glemmer alldri de vonde minnene om det..men heldigvis så oppdaget jeg at folk flest er veldig hyggelige,-og jeg har fått mange venner som voksen :) og det gjorde at jeg fikk selvtilliten tilbake og kunne legge vonde minner bak meg og se fremover..,-og idag er jeg ikke sjenert mer :) gla i deg vennen :)

Skriv en ny kommentar

hits